Aleno, rozhodně by to přinejmenším nebylo tak hluboko pod mou tehdejší úrovní... prostě když mi jako novinku předkládali něco, co mi bylo třeba už dva roky jasný, tak mě to nebetyčně prudilo. Být to aspoň o rok dřív, bylo by to nejspíš o trochu lepší. Náš mladej byl naprosto v pohodě, protože za prvé šel do školy dřív, za druhý měl učitelku, co mu SKUTEČNĚ chystala práci odpovídající jeho úrovni. A za třetí se ta učitelka postarala o to, že mohl i přeskočit třídu - pak už konečně začal bejt aspoň přibližně na podobný úrovni jako jeho spolužáci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.