Fialko - to co jsi nyní uvedla: "moderní, nové atd. kousky" ve vel. 56-92 a nechceš to prodat velmi levně je asi neřešitelné. V těchto velikostech je oblečků všude strašně moc a alespoň v mém okolí nikdo u takto malých dětí nejde po tom, zda je to moderní, ale spíš zda je to kvalitní a hlavně levné.
Sama jsem už s prodejem oblečení skončila a vše po dětech rozdávám. Stálo mě to příliš času, který nemám a nekupuju pro ně tak drahé věci, aby mi bylo líto, že za ně poté nic neutržím. Spíš mě potěší, že udělám radost dále. Na děti nakupuju kvalitní oblečení, ale většinou právě přes MMB nebo aukro. Nové málokdy. Rostou příliš rychle a neunosí to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.