| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Obleceni neprodavam, daruji, protoze nejsem ochotna kvuli par korunam delat fotky, premerovat trikrat jedno tricko, abych se pak dozvedela, ze by si to treba i kupujici vzala, ale za 10 i s postovnym /zkusenost me kamaradky, popisovala dost barvite/.
Na klucici veci mam kamaradku s o dva roky mladsim synem, takze tam to lifruju vzdycky kdyz z toho vyroste, na holcici mam kamosku, co ma sestru s dcerou presne o rok mladsi nez mam ja, tak to taky predavam hned a nezabira mi to misto. Nic za to nechci, protoze cenu, ktera by odpovidala te porizovaci, za to stejne nedostanu a prodavat tricka po dvacce mi prijde hloupe, radeji to daruju a pak mi prijde roztomile, kdyz treba vidim povedomou bundu a mikinu na tom kaomoscinem snovi.
Nechala jsem si tady jen par tech nejhezcich kousku, ani nevim proc, po synovi uz jsem je nedavno darovala kamaradce, co ma cerstve mimi, s tema dcerinyma se zatim rozloucit neumim, ale vim, ze az se nekde v mem okoli narodi holcicka, dam ji to, ale u nas se rodi ted porad sami kluci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.