Nikdy jsem nemrazila rohlík - vůbec mi nevadí jíst rohlík druhý den, ale stejně mám raději chleba.
Jen mě napadá jiná věc - to je někomu fakt vyplatí, mrazit rohlíky ??? Co sežere mrazák...kolik rohlíků se tam vejde - máte jeden šuplík jen na rohlíky ???
Nebo víc ?
Na kolik pak takovej jeden rohlík vyjde - když se k jeho ceme přičte i ta energie, co spotřebuje mrazák......to jsme z toho jelen.
P.S. chápu, když někdo bydlí na samotě u lesa.......nebo v lese.....ale ve městě to snad není nutné, co ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.