Taky jsem na to koukala a zapůsobilo to na mě stejně silně jak na tebe. Neuvěřitelné osudy. Její strýc byl vlastně jednu dobu i prezident. Dost mě vyděsilo, že i dnes považují dokumenty o jejích příbuzných za velmi nebezpečné, proto jí ani na Ukrajině nedovolili nahlédnout do archívů. Vypadá to, že rusáci jsou pořád stejní. Taky jsem žasla nad tím, v jakých poměrech se ještě dnes žije. Nemyslím to teď nějak negativně, ale ta část Ukrajiny, z které byl ten dokument byla neuvěřitelně prostá, nedotčená civilizací, její příbuzní působili moc mile. Jsem moc ráda, že jsem tento dokument viděla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.