Teda tak koukám, že můj přístup je silně nestandardní a to jsem si teda nemyslela! Já odebrala plíny až poté, co si začaly děti na čůrání samy říkat (obě cca kolem dvou a čtvrt roku). Předtím prostě chodily s plínou a snažila jsem se je dávat na nočník tak často, aby do plíny čůraly co nejméně (lepší jsou ta "kalhotkové" plíny, člověk se líp donutí dávat na nočník častěji, jde to líp). Představa, že mi čůrají (a nedejbože kadí) bůhví jak dlouho volně po bytě, to bych teda nedala, ony stačí ty "nehody" i potom, když už si říkají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.