| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem koukala, předchozí díly jsem teda neviděla, ale i když hodně z toho, co ve filmu bylo, bylo dost nadsazené, věřím, že je hodně lidí, kteří takhle žijí. Jen teda já bych docela ráda znala jména firem, kde takové platy opravdu reálně existují (zde na Vysočině má inženýr projektant se spoustou praxe i v zahraničí a zakázkami pro nadnárodní firmy plat cca 25tis) ~;)
Nezdá se mi, že manželka našla práci hned, ono to několik měsíců trvalo a přišlo mi, že ona už ví, kam by mohla jít pracovat, jen manžel ji v tom pořád brzdil, takovej egounek, připadal by si zbytečnej, kdyby to nezvládl sám jako vždycky. A dojeli na to. Kdyby potřebovala moje sestra s dětmi naléhavě bydlet, taky bychom se uskrovnili, aby nezůstala pod mostem nebo na ubytovně, takže myslím, že tahle rodinná pomoc prostě funguje. Celou dobu jsem teda čekala, že na exekuce nedojde, že se vzpamatují, dům prodají, aby se zaplatily dluhy a přestěhují se do paneláku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.