Preji krasny den, bohuzel jsem toto tehotenstvi nemohla moc cvicit a teda docela to na sobe citim :_(. Mam neuveritelne bolesti v krizi, ktere me vystreluji i do noh, takze uz ted se bojim porodu :_(. Je to dane taky tim, ze jsem hodne pribrala, navic jsem byla pomerne hubena a mam to vsechno v brichu :_(. Ale chci udelat jeste maximum at u porodu tolik netrpim, poradite nejaky cviky nebo stranky, kde muzu najit cviky co bych mohla ted cvicit? dekuji moc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.