kudla napsala:
"Vyrobíš dceři problémy" - taky se mi ježí všechny chlupy na hlavě při představě, co se asi těmi problémy myslí. Taky mě napadla šikana ze strany učitele (co si budeme povídat, má milión a jeden způsob, jak žáka vydeptat, když je na to dostatečně velkej ....píp.)
tedy holky, grainne, kudlo, pawlo a možná další - vy musíte mít se školami opravdu děsivé zkušenosti a pak vaši antiškolní paranoiu docela chápu.
kudlo - napsala jsem PROBLÉM - číslo jednotné. a ten problém jaksi už na světě je - pawla psala, že když dcera - premiantka dostane třídní důtku a neomluvené hodiny bude se z toho hroutit (nebo jsme to špatně pochopila?). Tobě se to nezdá jako problém? mě tedy jo a kdyby ve škole mých kluků došlo k nějakému podobnému nedorozumění (a to se stane raz dva - jsme jen lidi) OKAMŽITĚ třídní do mejlu napíšu co a jak se stalo, nebudu lhát ani mlžit, sdělím potřebné údaje, které uznám za vhodné a PAK do omluvňáku napíšu rodinné důvody. no a s dosud neproblémovou žákyní je ve škole problém, že - to těžko zpochybníš - hrozí jí třídní důtka. aspoň do dneška to problém je, než to pawla s učitelkou vyřeší
co podle mého názoru udělala pawla a její dcera "špatně" jsem napsala mockrát, ale ptala jsem se na další věci, které jsou důležité (například čas mezi "akcí" a dnešním řešením ve škole) bohužel pawla na to nereagovala