Propočítané to nemám, ale právě ten vlastní uspořený čas je k nezaplacení - pro mne. Když jsme si mohli konečně pořídit myčku, tak teď po těch letech mi připadá, že když ji mít nebudu, bude to podobný jako chodit prát prádlo k potoku a plácat ho o kameny. A nebo třeba prát na valše. Taky ruce kvůli tomu neupadnou a dá se říct, že jistě by se na valchu čas našel, když by se chtělo. Já ale vařím víc než 2x v týdnu a víc než čaj a kávu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.