Přidat odpověď
Pawllo, ano máš nárok nějak omluvit dítě, kdy ten den dítě nepřišlo do školy vůbec, přišlo by mi normální zavolat tam, a druhý den poslat s omluvenkou, nebo možná i jen druhý den poslat s omluvenkou, pokud už ve škole je, nepřijde mi normální, zavolat dceři ať jde domů, ale přijde mi normální zavolat to do školy. pokud o absenci vím předem, taky jsem tam volala já nebo já psala mail, ze svého hesla na bakaláři aby věděli, že já vím. Opravdu je to o stylu komunikace, nikdy jsem nesdělovala to co jsem nechtěla. Víš když mi kluk kterému jsem asistovala nepřišel do školy, protože jeho oblíbený křeček měl narozeniny, tak jsem to chápala a v klidu by jsme to uznali jako rodinný důvody. Jenže kluk přišel s tím, že mu nebylo dobře a po půlce dne z něj vypadlo že to byla oslava křečka, řekla jsem mu dobrý Pepčo, ale slavit se dá i odpoledne když ty jsi měl narozeniny taky jsi do školy přišel a navíc, je zbytečné lhát, měl si říct pravdu a nebyl by jsi dnaska půl dne tak nervózní aby si to neprozradil.
Předchozí