| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máte někdo doma značku philco? Dneska jsem byla u nás v elektru. Moje pračka už delší dobu blbne, buď přeskakují programy nebo se přestane buben točit, na 40 nevypere ani potlipané tričko, občas nevyždíme(teď už vůbec ne) a víc než 2 ručníky mi to nevezme. Měla jsem Ardo, stará je tedy už 8 let a oprava už by byla zbytečná. Ke všemu Ardo už dávno zkrachovalo, takže náhradní díly by ani nebyli. Paní mi doporučila Philco PLD 1271. Je na 7 kg prádla, což s dvěma malýma čuňátkama :-D je opravdu k nezaplacení. ke všemu mám velké francouzké povlečení, takže to má další plus a 1200 otáček(předtím jsem měla jen 800). To je ona http://philco.cz/produkty/prani/pld-1271 . Cenově je taky dostupná, záruka je 5 let, což je perfektní a servis je taky u nás. Máte jí někdo doma a jste spokojené? Díky za všechny odpovědi~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.