Začala jsem na MD,původně jsem se chtěla vrátit do své původní práce na část úvazku během MD, ale udělali na mě takovou habaďuru, že jsem se naštvala a rozhodla se být OSVČ. Jeden rok jsme prostě nejeli na dovolenou k moři a ty peníze jsme investovali do mého rozjezdu, nepotřebovala jsem na začátek více než 50 000. A během 5 měsíců bylo splaceno zpátky do rodinných peněz a od té doby mě podnikání v klidu uživí. Navíc jsem dostala nabídku na zaměstnanecký poměr na jedné vysoké škole jen na půl úvazku, respektive dvě dopoledne týdně celkem 8 hodin. Brali mě s vědomím, že podnikám a tudíž nemohu vše přizpůsobit zaměstnavateli, naopak vyšli mi vstříc úplně ve všem a i nadále vycházejí. Nakonec je tahleta kombinace pro mě naprosto ideální. A do podnikání bych se vrhla i znovu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.