Taky bych soudila až po ukončení kojení. Mně se dvakrát zhubnout povedlo i v při kojení a po prostředním dítěti ne, i když jsem dělala všechno stejně. Když se mrně odstavilo, teprv to šlo. Hormony jsou asi mrchy. Jinak jestli máte v okolí nějaký kopec, doporučuju procházky s kočárem do kopce. Já tvrdím, že pěkných pár mých poporodních kil se válí u cestiček na Petříně - než jsem vystrkala kočár z Újezda k rozhledně, měla jsem toho dost, kam se hrabe spinning.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.