Do třetího těhu jsem dlabala poctivě prášky. Ale měla jsem několikrát do měsíce, tak silné migrény, že už to prostě nešlo. Pak jsem vysadila a najednou byl klid. A teď jsem měla dlouho po porodu klid od MS. Pak MS přišla a já se teprve začala rozkoukávat, co bychom mohli používat. Byla jsem i na gyndě zeptat se na mirenu, ale tu mi paní doktorka taky nedoporučila. Jsou tam zase hormony. Normoš nechci a gel neúčinkoval. Takže fakt u mě bude pouze 100 % jistota ta sterilizace. Jo a manžel zase nemůže kondom. Jsme prostě dvojka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.