Bin, chodim sem skoro 3 roky a pamatuju si te od zacatku - tak nejak mi prislo, ze mame podobne deti
Mam 3,5 letou holcicku, od mala tezka hypotonie, veskery vyvoj byl opozdeny, chodit zacala az ve 2 letech, mluvi teda celkem dobre na ty pomery (navic jsme bilingvni, takze tam nevim, do jake miry soudit), ale jinak mam nekdy pocit, ze je "normalni" a z toho nekdy ze je jakoby ve svem svete a uplne "mimo"... S jidlem katastrofa, porad mixuju, uz to neni tim, ze by nemohla, ale ma panicky strach strcit neco do pusy
Od mala jsme prosly plno vysetrenimi, vzdycky vysledek, ze je zdrava, jen opozdena...nakonec ji na mou zadost odeslali na logopedii kvuli tomu nekousani, tam opravdu musela projit foniatrickym vysetrenim hned zpocatku (Mudra se ji opakovane nebyla schopna strefit do ucha, nacez mala zacala zcela logicky brecet a na to konto nam doporucila psychologa, ze je pry mala neposedna a ma v tehdy necelych 3 letech jeste plinky - ooo hruzo
) . Nicmene jidlo nikoho nezajima a staraji se jen o to, ze neumi hrat pexeso a nepozna barvy....takze jsme porad tam, kde predtim...Jsem z Moravy, takze neporadim, ale potrebovala jsem si "postezovat"