Bin, já mám dobré zkušenosti s Foniatrickou klinikou v Praze. Moje starší měla ve třech letech slovní zásobu 60 slov (počítala jsem to), což naši dětskou dost vyděsilo, takže nás poslala k psycholožce, na foniatrii (kvůli sluchu) a na ORL (taky kvůli sluchu). A teprve potom jsme se objednali na logopedii. Jinak na té Foniatrické klinice mají logopedii i foniatrii, i nějaký stacionář. Na logo tam chodíme zhruba 2x měsíčně, ale foniatrii jsou čekací lhůty několik měsíců. A na první vyšetření jsme museli mít žádanku od dětské. Platí se jenom občas regulační poplatek, jinak je to v rámci pojištění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.