Na to že byl poslední nijak finálně nevypadal, ale ono se taky nic neuzavřelo, takže to jinak nejde. Zajímavé by byly další díly třeba za rok, za dva - jak se to dále vyvíjí.
Když to tak shrnu, tak nejzábavnější mi přišla Věra s Jakubem, kolikrát mi zůstával rozum stát, ale zas jsme se nasmáli
Třeba výběr jména - hlavně aby ladilo k příjmení Kováčik. Tak to byla fakt trefa
a ten rozhovor okolo toho taky. Možná je tato dvojice z celého pořadu nejvíce politováníhodná, ale oni jsou spokojení s tou svou hrou na dokonalost. Snad jim to vydrží navždy
.
Petra je odvážná holka, snad až moc odvážná. Pere se se vším statečně, zaslouží obdiv. Bylo mi fakt líto, že má problém s vyplácením rodičáku, náš stát je skutečně neuvěřitelný. Je to na hlavu postavené, ale lepší by teda bylo neuvádět otce do RL a "ouřad" by byl spokojený a s rodičákem by problém nebyl. Fakt smutný
Lucku už snad ani nelituju, to je ztracený. Měla jsem u toho takový beznadějný pocit, jak vlastní vinou (byť si ji neuvědomuje) míří do ještě většího průšvihu. Nevím kdo a jak by jí mohl pomoci, snad jen pevná ruka, někdo kdo by na ni dohlédl a koho by musela poslouchat. Na to už je bohužel asi tak 10 - 15 let pozdě
Miki je frajerka, takový zápřah a bravurně ho zvládá. Až se stydím, jaká jsem padavka, tohle bych nedala. Hlavně bych nechtěla a v tom je mezi námi ten propastný rozdíl. Má můj obdiv.