Přidat odpověď
Já žiju bez připojení na TV už 5. rok a vůbec mi nechybí. Žiju sama s 8 letým synem a vím, že kdybych ji měla, trávila bych u ní dost času. Místo toho jsem vystudovala jazykovku a teď Mgr. Syn kouká na pohádky z DVD. Ve všední den mu čas reguluji (tak na půl hod, výjimečně hod, ale to spíš teď v zimě), o víkendu může koukat na ty dlouhé (třeba 2x za den hod a půl). Ale když je léto a jsme venku, ani si nevzpomene. Normální TV vidí u babiček. Že by kvůli tomu nezapadal v kolektivu si nemyslím. Určitě by si postěžoval a tohle téma absolutně neřeší. Opravdu nevím, v čem by měl být ochuzený. Jestli dětem chybí nějaké postavičky, tak jim je stáhněte na DVD. A rozhled o tom, kde se kdo zabíjí a kde se krade, děti (a podle mne ani dospělí), opravdu nepotřebují. Jinak samozřejmě mám Internet, ale syna na PC téměř nepouštím a až jednoho dne bude chtít TV připojit, bránit se moc nebudu. Nemá cenu z toho dělat příliš velkou vědu. Spíš si myslím, že byste si to měla v sobě vyřešit vy. Cítím ve vašem dotazu nejistotu a pokud vy sama nebudete přesvědčená, že děláte správnou věc, těžko to obhájíte před ostatními. Držím palce!
Předchozí