asi něco podobného provozuje můj brácha a zřejmě s celou rodinou.
V létě jsem s ním prohodila pár slov, to byli oba se ženou děsně hubení a prý, že jedí ob den... že prý jsou plní energie, nejsou nemocní, a jak je to úžaně očistný atp... no mlel z cesty, mi přišlo... pak z něj vypadlo, že je to skvělý taky proto, že za měsíc utratí za jídlo 800 káčé - no to mě úplně porazilo, protože mají 2 malý děti 8 a 5 let a přijde mi, že 800 jen děti projí raz dva... oni sice bydlí na vsi, ale nemají žádný hospodářství, žádné vlastní zdroje...
Jo a taky mluvil o tom, že si vyplachuje oči studenou vodou a díky tomu líp vidí
a mamka říkala, že něco o práně taky mluvil -dal jí nějaký papíry na prostudování a ona se mě ptala, co tomu říkám - kdyyž jsem se na to koukla, řekla jsem, že jsou to fantamagorie a ať radši zapomene, že to četla...
Babička trefně poznamenala, že z bráchy chodí už jen hlava s očima a ať mu proboha domluvím - no, vzhledem k tomu, že se se mnou vlastně nikdo z nich normálně nebaví už víc jak 7 let, tak asi nepromluvím... on se tedy před těmi 7-mi lety přestal stýkat a rozhádal se téměř s celou svou pokrevní rodinou, takže mu fakt asi něco v hlavě překočilo....