| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Udělám takový subjektivní odhad. V 70% za to můžou víc chlapi ve víc 30% ženský a průřezem tak 50% mají vinu oba. Není to moc matematický, já vím. Na to, že za to můžou vždycky oba nevěřím, protože spoustu chlapů jsou fakt rozmazlení líní sobci, se kterýma nemá smysl ztrácet čas. U nás si ale nechávají ženský pořád líbit nebývale mnoho a pro mě i nepochopitelně. Z toho co čtu často za stesky na ženských serverech by mně stačilo obvykle tak 10% a letěl by milostpán ze dveří.

A ještě tady napíšete ženský od chlapa co chlastal, že za to mohla asi ona, na jiném serveru psala žena ženě, ženě, že kdyby byla chlap a ona jí nanavařila, že by jí dala pár facek, ale možná se jednou české ženy k nějakému sebevědomí dopracují, zřejmě to bude ještě dlouho trvat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.