| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chlapi nemůžou za všechny rozvody, někdy je horší ženská. Ale ženské to v drtivé většině odskáčou. A promiň: takové to "moje žena mi nerozumí a mám s ní tři děti, to s tebou to určitě bude jiné" žere možná romantická 10-letá holka, odkojená romantickými dívčími románky. Minimálně bude chtít mít jednou svoje děti a tři děti, ktré nota bene ještě ani nechodí do školy, jsou sakra náročné na zdroje. To si nedovede uvědomit, že bere dětem tátu a rodině manžela a zdroj příjmů? A až se jí chlap nabaží a půjde zas o dům dál, jen s tím rozdílem, že bude o další dítě/děti víc, pak tu bude fňukat, jaký to je blbec? Ženatý chlap by měl být pro každou tabu. Jo, rozvedený, to je jiná, ale ženatý táta od rodiny? Toho bych hodně rychle poslala domů a doporučila mu, ať použije na pánský orgán studený hadr, aby vychladnul. Ať proboha ta dáma pochopí, že chytrá zatím ještě ne-ex, dovede zařídit, aby tatínkovi děti udělaly ze života když už ne peklo, tak aspoň hodně velkou nepříjemnost. Jak chce ty děti vychovávat, když jim bere tátu? To si neuvědomí, že jí to ty děti jednou vrátí i s úroky?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.