Přidat odpověď
Název je krkolomný, leč tak nějak to myslím.
Napadlo mne to během posledních dnů, kdy tady čtu témata na různé variace rozvedených nebo rozvádějících se rodin, kde dle naprosté většiny z vás nemá jít mladá holka do vztahu s rozvedeným chlapem se třema dětma a podobně. Protože bůhví, proč chlap odešel od tří dětí, nemohly byste mu již nadále věřit atd.
Přijde mi to neuvěřitelné, slečna se zamilovala - tedy slečny, ale hned jsou to husy, protože poslouchají jen jednu stranu, měly by se co nejdříve seznámit s (ex)manželkou a vše si vyjasnit, je blbost opouštět partnera, když to s ním klape...
Sakra, já mám pocit, že tady snad žádná z vás nebyla nikdy zamilovaná nebo co. Copak se všechno dá takhle předvídat, copak si člověk umí v tomto směru poručit?
A fakt si myslíte, že když to v manželství neklape - myslíte, že vždycky odchází chlap? Že za všechno může on? A že za trest jemu by už neměl začínat žádný další vztah, protože je jasný, že to udělá opět?
Jo, jsem na ženském serveru, asi bych to měla očekávat, ale asi jsem furt tak naivní, že si myslím, že chlapi nejsou apriori ti největší zmetci na světě.
Předchozí