| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to zvládnete, my takto lehli předloni přítel i já 40°C a nebyli jsme schopní ničeho, dcera tehdy 2,5 roku měla "jen" mezi 38-39°C ovšem narozdíl od nás naprosto čilá a funkční. Já ležela v jednom pokoji, přítel v druhém a mezi námi se bezprizorně pohybovala dcera. V každém pokoji puštěné DVD s pohádkama, chvílema se u toho zabavila....
Dceru si chtěla vzít moje mamka, to by sice bylo naprosto úžasné, ale ona je po operaci střev a nemá naprosto žádnou imunitu. Navíc bych nemocnou dceru nikam nedala. Vzhledem k tomu, že ale byla ochotná pomáhat, tak vařila a nosila pečivo a cokoliv bylo potřeba koupit. Nechala za dveřma a odešla. My jsme si jen vyzvedli. Navařila třeba na 2 dny. Takto se o nás starala asi 6 dní.... nejhorší byly první 3 dny. Pak se zmátořil přítel, který padl o den dřív a pak už to postupně šlo...

Doporučuji zařídit donášku potravin a jídla. Buď někoho kdo je ochotný uvařit a přinést nebo přinést třeba z restaurace...
Kdybychom takto lehli na chalupě tak vím, že bych poprosila sousedku a ta by uvařila zcela jistě, manžel by přivezl nákup, uhlí by nám nanosili.... prostě by se určitě o nás postarali.
Ona přinese oběd i když jsem tam sama:-) bez přítele, bez dcery ... ví že bych se něčím odbyla, tak přinese rovnou oběd. Moučníky si nosíme běžně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.