| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, my takhle lehli v půlce ledna - jediná zdravá zůstala tříleťačka, tu jsem dávala do školky. Manžel ATB, horečky 39, starší dcera viroza s horečkami kolem 38, já virozu, bez horeček.

Pojali jsme to jako boj o přežití - malá do školky ( i když jsem jí odvedla , je to cca 7 minut chůze), tak jsem se vrátila a lehla si na tři hodiny.

Když jsme jeli k doktorům, rovnou jsme nakoupili nějaké polotovary, pečivo, polévky v sáčku... a z toho jsme žili. Neměli jsme ani moc hlad, takže to celkem šlo. Komu bylo zrovna míň hůř, ten se staral o děti. Starší je naštěstí už dost samostatná, takže si pití udělala sama, vlezla do posele a četla si nebo s jedním z nás hrála nějakou hru.

Babičky bydlí daleko, ale nechtěli jsme je povolávat, nejspíš by něco chytly a onemocněly i ony.Ve vsi, kde bydlíme je malý obchod, takže pečivo jsme kupovala cestou ze školky. Máme ochotné sousedy, kdyby bylo potřeba, nakoupili by, případně jsme zvažovali rozvážkovou službu z Tesca. Manžel si nechal napsat vycházky ( doktor se dost cukal) a když už mu ATB zabrala a trochu se zberchal, tak dojel nakoupit.

Svým způsobem jsem byla ráda, že nejsem doma sama, kdyby ano, nedokázala bych třeba odpoledne usnout.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky