dej tomu čas a ono to příjde samo. Já vybírala skoro půl roku, a to se mi aymary původně vůbec nelíbily. Pak jsem si ale na youtube našla video a byla to láska na druhý pohled Manžel ani nebrbla, když jsem si pořídila další, skoro o nich neví a to není zvířátkový...Líbí se mi i větší papoušci korely, amazonci, mníšci, ale mám hroznou fobii z velkých zobáků. Ségra má třeba pyruru, taky krásný a chytrý pták. Je i hodný, ale jakmile na mě sedne a vidím ten jeho zobák jsem spocená až (no raději nebudu psát kde)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.