Zakládám pro odlehčení níže založených hutných témat a taky pro zlepšení mrzké nálady. Přišlo mi to mailem. Kdo má chuť, ať přidá cokoliv, co ostatní pobaví.
Nikdy proti proudu. Amper Jen přes můj odpor. Ohm Sleduju vás s napětím. Volta Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Vincent van Gogh Hrajte z voleje. Shell Nemá to jiskru. Diesel Neštěstí nechodí nikdy samo. Marx a Engels Už jsem v obraze. Mona Lisa Nenechat se vytočit. Bell Neznalost zákona neomlouvá. Murphy Nejraději bych do toho bacil. Koch (Vykašli se na to. Kochova) Mám to v krvi. Freddie Mercury Všechno brát s rezervou. Barum Tě pic. Puškin Není malých roli. Harmasan Musíme to udržet pod pokličkou. Denis Papin Slyšíme trávu růst. Hippies Všechno má své pozitivní stránky. Magic Johnson Hlavou zeď neprorazíš. Ayrton Senna Jsem to ale číslo. Ludolf Nemá to cenu. Nobel To není Ono. John Lennon Nedělej mrtvého brouka. Yoko Ono Do smrti dobrý. Kamikadze Nemate oheň? Prometheus Pro Boha živého. Nietzsche Lže, jako když tiskne. Guttenberg My v tom prsty nemáme. Jezinky Už se mi zapalují lejtka. Jana z Arcu Jedno oko nezůstalo suché. Kyklop Melu pátou přes devátou. Beethoven
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.