Tak líp vypadá - Lýdie. Moje známá se rozčiluje, že pořád každýmu musí upřesňovat svý křestní jméno - Kristína - píšou ji: Krystyna, Krystina, Kristýna, Kristína, Kristina - no čte se to pořád stejně - tvrdě. Ale mému synovi udělal chybu ve jméně v rodném listě na matrice - nechávala jsem to opravit, vypadalo by to skutečně děsně. Že prý musím požádat oficiálně o změnu apod., ale zjistilo se, že na svý žádosti jsem to měla správně, tak to opravili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.