Dcera dělá to samé. Našívám záplaty. Je fakt, že našít u holek z kontrastní látky srdíčka, tak je za fešandu. U kluka bych zvolila nějakou cool látku, tipy tady už padly. Můj bratr kázal podšít prodřené nohavice (od rozkroku pod kolena) na oblíbených džínách. Bratrovi je momentálně 31, má je podšité látkou typu řeznické kalhoty. Už je nosí takhle 2roky a je v nich za frajera. Naše slečna podědila po sestřence krásné manžestráky. Sestřenka je "proprděla" a má na zadním švu našitou kytku. Když jsem pak šila džínové zvonáče slečince na zakázku, tak už jsem tam srdíčko na zadek našila schválně a přidala i jedno na nohavici. Anebo mu k příštím gatím koupit takové ty návleky na kolena jako mají dlaždiči nebo třeba skejťáci ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.