| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jj, podobný mix pocitu jsem měla taky. U prvního to teda bylo čisté rozumové, mě moje práce lezla na nervy ale byla dobře placená, tak se mi z ni nechtělo odcházet, mateřská byla dobra volba (rok po svatbě, bydlení hotovy). Cekala jsem ze to bude trvat, prislo hned druhy mesic, měla jsem radost ze se plán vydařil, ale strach jak to zvládnu. Druhé jsme původně chtěli později, ale pak jsme se rozhodli ve dvou letech dcery ze další radši hned, to trvalo 5 měsíců a už jsem byla nervni jestli je vse ok, no a když jsem zjistila těhotenství, dolehla na mě panika co s tím teď jako :-) zase vse od zacatku...
Je fakt, ze možnost sexu bez antikoncepce jsem si užívala, to mi problémy nedělalo. Pak se malem jednou za dařilo napotřetí a od té doby trochu strach mám. Nicméně na tom zacatku byl bezbrehy optimismus (a optimismus jak znamo je pouhý nedostatek informaci :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.