| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji za radu.Konečně někdo kdo to chápe.V SPC nám řekly to stejné ,byly jsme tam před 5 dny.Taky nám řekly ,že máme okamžitě podat papíry na soc.s čím samozřejmě nesouhlasí škola ,protože je to zbytečný .On jim ve škole funguje ,zařadil se a poslouchá (klidně nám ho natočí) .Syn to ve škole zvládne a mi s ním doma bojujem a oni to prostě asi nechápou .Až na paní ředitelku která je opravdu hodná a snaží se to aspon pochopit, nemáme žádné zastání.Náš poslední rozhovor s vychovatelkou probíhal tak že syn je rozmazlený a máme přitvrdit ve výchově.Což nám samozřejmě v SPC zakázaly .Já jako máma s tou diagnozou taky pořád ještě bojuju .Ještě před 2 měsíci jsem vůbec nevěděla ,že asperger existuje .Myslím ,že ve škole to ještě bude boj Linda

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.