Tak já mím svoje tel. číslo uvedené i na FB a plno "mých dětí" mne má v přátelích (a mimochodem já to beru jako projev důvěry, když si "vychnu" samy dají do přátel). A pak také jsem své číslo opakovaně z různých důvodů dala některým "dětem" sama. Z počátku jsem se obávala podobného pruzení, buzení v noci a pod. Jan jednou se mi stalo, že toto číslo někdo zneužil - minulý rok zavedli na intru wifi připojení a někdo to musel hned "vyzkoušet" a poslal mi SMS z netu s několika dvoulabičnými slovy, začínajícími na ku.., pi.. a ho.. Nikdy jindy se naštěstí nic nestalo....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.