Šrot mě nebere, muj ideál je šumava.
Na kvasku jsem taky ztroskotala (opravdu jsem ho do te podprdy cpala) zdechnul, i kdyz obe stranky studuju s prestavkami uz par mesicu. Ale!
Tak holt dělám chleba z droždí, už půl roku nejíme jiný. Je to chuťově i vzhledově věrohodná šumava, takze jsem z kvásku přestala šílet.
Příští projekt je bageta a domaci testoviny. Kdyz pambu da, treba nekdy vyjde i kvasek.
Mam nastudovany romanticky vypraveni jiste pekarny ovencene michelinskymi hvezdami o vyznamu kvasku. Je to pro ne neco jako pro Anglicana travnik - ma se "opecovavat, krmit a rozvijet", idealne 50 let, coz kvasku i chlebu propujci osobitou chut. Kvasek se zarlive strezi, nepujcuje a je to rodinne/podnikove zlato. Po tehle pohadce chapu, ze na poradny kvasek nemam narok a klidne se spokojim s tim drozdim