byla jsem na stomatologické operaci 2x, pokaždé v celkové narkoze a ani jednou mi před tím nebrali krev, neměřili EKG, nebyla jsem ani u praktika na nějakém předoperačním vyšetření...jen u své zubařky a pak v nemocnici u jejich zubaře+RTG. A oba zákroky byly plánované víc jak měsíc předem. Takže vyšetření asi jak kde (OV-Poruba a Opava na to evidentně dlabe).
A pro zakladatelku - oboje mi hradila plně pojišťovna (bylo to v letech 2001 a 2006), bolest snesitelná, nepotřebovala jsem ani žáná analgetika (a to mi trhali všechny osmičky+další dva zuby + ještě vrtali a plombovali kazy)- potrápily mě akorát trochu afty, které se objevily druhý den po zákroku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.