Přidat odpověď
Já dneska prodělala docela slušný rozčarování v místní zušce. M. chodí na zpěv, pan učitel je super, dokázal se s jeho hyperaktivitou a velmi nevyrovnanými výkony dost dobře popasovat, ale dneska měli první přezkoušení. A chudák pan učitel, který se snaží ho povzbuzovat, dostal vynadáno, že ho nemůže známkovat jedničkama, když pak předvede na zkouškách to, co předvedl - utíkal z rytmu, zapomněl text (já viděla na první pohled, že je nervozní a hlavně, že se fakt snaží, ale o to že je to horší). Je mi líto pana učitele, a jsem naštvaná na ředitelku, protože ta jeho námitky, že má adhd smetla s tím, že oni jsou výběrová škola a že na nějakou speciální pedagogiku tam nemají místo ani to nemají v švp. Kdybych nebydlela na malém městě a mohla jsem si snadno jít do zušky o kus dál, tak budiž, ale takhle by dítě muselo jezdit do jiného města a to mě teda točí :( Navíc, když je to základní umělecké vzdělání, tak by snad měli být schopni pracovat i s nestandardními žáky, když navíc zjevně talentovanej je, protože zpíval čistě, jen prostě byl zrovna ve své výkonnostní křivce hodně dole :(
Předchozí