Ono každé dítě je jiné...Některé děti dostanou své první kolo ve 4letech, naše malá ho dostala k 3.narozeninám..šlapat se naučila za chvilinku, pochopila i princip brzdění...šlapat se naučil i můj 2letý syn...a netrvalo mu to dlouho...Takže o brusle strach nemám..a tu trpělivost mám i ten čas..TO je to nejmenší...!!! to bych ji neměla učit ani pexeso...?! a společenské hry? Hraje je i můj dvouletý syn... a chápe princip spol.hry,pexesa i když je od 3+ , 4+, tak mu to mám zakázat...?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.