Jáhly je hlavně potřeba pořádně propláchnout 2 - 3 vroucí vodou, jinak budou hořké. Hořkost vynikne hlavně ve slané úpravě, protožwe ve sladké to cukr trošku přerazí.
S jáhlami se zachází po spaření vpodstatě stejně jako s rýží - když do české kuchyně pronikla rýže, tak nahradila jáhly v jídlech, kde byly do té doby používány.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.