já jáhly dělávám napůl s rýží jako přílohu, to máme moc rádi. jinak to co uvádíš se každé vaří jinak dlouhou dobu, takže to bych asi moc nemíchala jáhly jsou fajn na sladko jako rýžovník, nebo uvařit s cukrem a dát máslo, skořiový cukr, sušené ovoce... na slano občas jako kuskus se zeleninou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.