Zerat, ja jsem tedy diskuzi pochopila tak, ze nikdo nezakazuje detem divat se na vhodne porady. Moje deti se treba v domluvenou dobu na sve oblibene porady divaji. Ale divaji se na ne pres net a vybiraji si, na co se chteji divat. V tom je ta regulace jednodussi. To same s DVDckama. A nejsou v tom reklamy. Moje dcera jeste taky zjistila, ze BBC Iplayer ma lepsi titulky u poradu, nez kdyz se to vysila nazivo. Ma vadu sluchu a konecne je ve veku, kdy stiha program i titulky, takze treba u ni zive vysilani neresime vubec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.