tessie, no tak můj mladší taky nemusel jíst od mala skoro nic, neměl potřebu, bohužel pak onemocněl cukrovkou a hold jsme ho do jídla museli nutit. Bylo období kdy jedl jen pištoty namazané máslem a vše ostatní odmítal. U zdravého dítěte bych si poradila, věřím že ano.U takto nemocného dítěte je člověk vděčný že sní alespon něco a neskončíme na jipce na glukoze.... Piškotové období bylo šílené, ale díky bohu za ně. Teď už je naštěstí ve fázy že jí celkem dost.... Takže u mě platí, ano - je to moje zásluha že jí alespon to co jí, protože kdybych to nechala na něm, tak v jeho stavu umře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.