Přidat odpověď
Já ve škole velmi lobovala za lyžák v cizině - bohužel, že prý by jely moje děti a děti učitelů a nikdo jiný, protože dnes děti nelyžují a je to drahé.
Tak to ředitelka vymyslela jinak - děti z celé školy budou dojíždět na svah denně - v době, kdy 100% bude sníh a bude počasí - bude to stát cca 500-1000 za týden lyžování vč. busu a vč. místnosti na zahřátí a teplého čaje a plus zajištění instruktorů.
Jsem zvědavá, kolik dětí pojede. Syn už přišel, že prý to je pro kamarádovy rodiče drahý a v obchodě se hnal k regálu s mlskama a počítal, za kolik denně nosí kamarád mlsek. Rychle spočítal, že když se na mlsky vykašle, tak částku 500-1000 Kč ušetří velmi rychle. Ale ne - kamarád mu řekl, že rodiče řekli, že to je drahý a zbytečný.
Loni měli den na lyžích a učitelka byla ráda, že do třídy přišel náš mladší, protože si je prý jistá, že od ní ze třídy by 100% nikdo nejel, ale když se syn přihlásil, tak se přihlásila půlka třídy. Ale to byly takové závody, takže děti, co stály na lyžích poprvé, byly mimo, teď se s tím počítá.
No - nechám se překvapit. Že prý s nimi můžu jet taky - třeba na běžky. Asi se děti dlouho nezasmály - možná pojedu, tam je vždycky sranda.
Předchozí