| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuju že mi dodáváte nějakou sílu. Vždy jsem nechápala, jak si ženská může nechat něco takovýho líbit...a koukám, že jsem se dostala dost daleko...ani mi to nepřišlo, až když si to tu čtu...
Hlavně je tu ještě jeden problém...zapomněla jsem napsat, že je závislý na trávě, a to dost. Když jsem s ním byla, nekouřil ji, ale dnes když si jeden den nedá, je hnusnej, podrážděnej a vyčítá mi, jak je s náma doma nuda, věčně chodí někde v lese a každá kravina ho vytočí. Třeba jen plínka vedle koše (prtože jsem něměla čas ji tam hodit)...doma taky nepomáhá, když jsme mu to vytkla, tak je to prý proto, že nechce dělat věci co mu někdo nařídí. Takže uklízím, vynáším koše, ale i sestavuju skříně, tahám nákupy...Už den po propuštění z porodnice jsem táhla 4 těžký krabice do 4. patra a měla dojem, že se mi urvalo břicho...A on nic. Nechá to tak, vždycky, prostě on se neponíží, aby mi pomoh když mu to "nařídím". Přitom mu sposta kamarádů říká, že může být rád za to jakou má ženskou, že každá by ho hnala...jsem asi tolerantní víc, než jsem si myslela...I když už v hloubi vím, že tohle je spíš strach. Jak jsem to mohla nechat zajít až sem :(( jak ráda bych vrátila čas..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.