Chci se zeptat na vaše zkušenosti s nakupováním slipů a dalšího spodního prádla pro velké kluky. Donedávna jsem slipy kupovala v CaA, byly super, ale už nějakou dobu jsem tam na tyto velké velikosti nenarazila. Můžete doporučit nějaké obchody, kde mají kvalitní, pohodlné prádlo, které vydrží časté praní a hned se nerozpadne, nevytahá nebo nevybledne? Ještě by se mi zároveň hodil tip i na pyžama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.