| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Trvalý,již téměř se neměnící stav dceřiny dutiny ústní-na sliznici a dásních hluboké,do krve vyžrané krátery,ohraničené bílými okraji,ve stavu o něco lepším občas i na jazyku.Dříve to dcera měla jen občas,nyní jí to z úst téměř ani nemizí,zahojí se jí jedno ložisko a vzápětí udělá další.Již před časem jsem jí upravila životosprávu,aby měla minimum sladkostí a jiných nezdravých potravin,provedla krátkou čistící kůru,dostává probiotika,protože si v poslední době stěžuje i na bolesti břicha.To co má v ústech jsem vždy považovala za kvasinkovou infekci.Ukázala jsem to i pediatričce,ta nasadila Nizoral vnitřně,plus ještě kvasinky potírat rozpuštěným Nizoralem.Provedla dceři i nějaké imunologické testy,ty prý vyšly v pořádku(nicméně nám dala doporučení ještě přímo na imunologii,prý jí tam udělají ještě nějaká jiná vyšetření,protože dcera bývá často nemocná).Nyní mi dcera ukázala pusu a kromě toho,že to má opět,ložiska mají velice podivné ohraničení,takové šedomodrozelené~e~~e~~e~,a už začínám pochybovat,jestli se jedná vůbec o kvasinky,zda se nemůže jednat o něco jiného,a hlavně,jak se toho proboha vůbec můžeme trvale zbavit?Když vidím,jak to dcera má hluboko a do krve vyžrané, normálně bych za ni bolestí brečela,i když teda ona říká,že jí to až tak moc,aby kdovíjak trpěla,nebolí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.