Zdravím, začala jsem 3. trimestr a ráda bych nějak cvičila. Kurzy v okolí moc nemám nebo jsou předražené a na to zas nemám tolik financí :-( Sice jsem se dostala ke cvičení p.Mojžíšové na DVD, ale na začátku říkají, že je jiné cvičení pro různé týdny těhotenství a následně nevysvětlí, které z toho můžu dělat a které ne :-( Máte někdo nějaké zkušenosti se cvičením ve 3. trimestru? DVD apod. Nedaří se mi nic najít, pouze popisy různých cviků bez ukázek, ovšem ty nejsou vždy 100%ně jasné a nerada bych cvičila špatně. Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.