| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Inko,
úraz také není vždy jen nešťastná náhoda....spousta lidí za to nemůže....ale když ten "můj blbec" zapomene přilbu nebo si nenechá seřídit vázání, mám se rozvést? Pro mě osobně už samotné lyžování je hazard, i když většina lidí to považuje za super zábavu....
Problém alkoholismu je ten, že to pití může dlouho probíhat skrytě nebo nejde do toho extrémního konce, kdy člověk o sobě neví, problém to ale je ve chvíli, kdy ten člověk není schopný ráno začít fungovat bez panáka (z toho se neopije) a pak má třeba sednout za volant...zatímco lyže nikdo moc skrývat nebude, tak alkohol jo, takže zjistit to můžeš až ve chvíli, když už je člověk prostě závislý, tedy alkoholik....no a pak můžeš odejít nebo zůstat, každého věc...
Já píšu, že já bych zůstala, protože.....to už jsem fakt psala dneska a včera hodněkrát....
Prostě alkoholik není vždy zblitý agresivní opilec....a každý z nás má tu hranici tolerance k tomu nebo onomu jinde....
Nejde o to, že budu tolerovat jeho pití, ale že udělám mnohem víc pro to, abych mu pomohla, než bych udělala u kohokoliv jiného....i za cenu, že u toho budu trpět...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.