důvody ostatních nesoudím, neboť to, že "oficiálně" je to rozvod kvůli xxxx (dosaď cokoliv), tak nikdo krom těch 2 zúčastěných nezná přesné důvody.. tudíž to pro mě může znít banálně a ono je to přitom dost důležitý, apod..
další - jinak se odchází ze vztahu bez dětí a dluhů (hypotéka, leasing,..), jinak s dětmi a dluhy a úplně jinak když děti vyrostou a dluhy jsou splaceny...
já osobně za vztah nejdřív bojuju, jednou jsme se pod něco podepsali a na vše jsme 2, probém je od řešení, utéct můžeme vždycky... takže ač už jsem dospěla k rozhodnutí, že teda jako jo, jsem ochotna náš vztah ukončit, tak i tak mám snahu to ještě zkusit... trpělivost dochází... pro lidi z venku je "blesk z čistého nebe", pro některé je to logické vyústění a někdo to nepochopí, i kdyby nám u všeho svítil.... vztahy jsou natolik složitá záležitost, že mě nepřísluší cokoliv komentovat u druhých a o totéž prosím svoje okolí
jinak ale proti rozvodům nejsem, gamblera neznám ani z okolí, tudíž nevím, jak se s ním žije, alkoholika bych ensnesla, byť to je jakkoli závažná nemoc (znám jednoho docela důvěrně), nevíc co dál tu padalo? jo, úřes nevěru jsem schopna se přenst nějak ve velmi omezené míře a násilí netoleruji ani za nehtem malíčku..