Terezo, no já neschovávám a právě plním dřív proto, aby se višeň naložená v rumu zvládla propojit s korpusem a krémem. A tak nějak jsem asi už i smířená s tím, že třeba na Vánoce už nebude na talíři nic kromě perníčků. Návštěvy k nám moc nechodí - nebydlíme v rodné domovině ani se tam nechystáme a většinou se spíš navštěvují rodiny... Další věc je, že vloni prvně jsme pojídali vánoční cukroví před Vánoci a byly to první Vánoce, kdy jsem nepřibrala ani deko
Teď mám od léta dole 13 kilo a ráda bych, aby to tak bylo i po Vánocích
Jinak k těm košíčkům já je dělám z pracnového těsta, plním je vařeným trvanlivým vajíčkovým krémem a krémem z vařeného Pikaa do kterého dám kapku rumu a přistrouhnu trochu kvalitní hořké čokolády, pokapu čokoládou, nahoru dám lentilku a v kombinaci s tou višní v rumu... je to opravdu maximálně žravé
Tak nějak se rodince nedivím, že jim to šmakuje víc než perníčky