Přidat odpověď
záleží co ve vnitř já
já dnes udělala nvoě - kávová zrna.. jediné co se tam může zkazit je máslo - a to se odvíjí od trvanlivosti toho másla - tedy do 3.1.2013, což už dávno cukroví nebude.
Išleské dortíky už mám taky hotové, čím dýl se rozleží, tím lepší jsou a v náplni je žloutek - ale vařím ho v rumu, takže není syrový a loni vydržely asi 14 dní - než se snědly a furt byly dobré.
Pokud tam ale dáváš něco syrového, jako žloutek, nebo třeba něco co se rychleji kazí, jako třeba šlehačku, tak s tím bych počkala tak na pátek sobotu před štědrým dnem.
já už budu dělat jen horalkové kuličky a krém na pařížské rohlíčky, ale to jen proto, že už se mi nechce a že ty horalkové kuličky mi víc chtunají čertstvé.
Předchozí