Mandelinko, jenže když si ten lék nešoupneš a přitom trpíš na bolesti hlavy a třeby migrény, tak ani nemusím psát jak skončíš. Jednou jsem poslechla mého tátu při MS, že si prášky brát nemám a omdlela jsem ve škole - gynekolog pak chtěl mluvit s tátou v tom smyslu, že když si vezmu lék na začátku bolesti je více než pravděpodobné, že se mi ta bolest už nerozjede a bude stačit jeden prášek. Když budu vyčkávat až mi bude zle jako blázen, tak jeden prášek nezabere ani omylem a budu jich muset spolykat mnohem více, protože už jsou rozbolavělá všechna nebo hodně nervových zakončeních. Něco jiného je když někdo bere prášky jen na povzbuzení - skoro bych řekla že o tom hlavně mluví články.
Ono je dost jednoduché říct, že je lepší si jít lehnout, ale jak to udělat když doma máš dítě, které v noci hůře spí, ty musíš druhý den do práce a prostě nemůžeš si dovolit fungovat jen na x procent a přitom hlava bolí děsivě?
Ono totiže je vždycky velký rozdíl jestli člověk trpí na nějaké bolesti kloubů, silné migrény, je stabilně nedospalý... to se pak totiž pak opravdu mluví jinak